Hästarnas liv

Hästarnas liv

Hästarnas vilda liv

Allt och lite till om hästarna på Stall Crescam.

Lovar ingen daglig uppdatering men så gott som...håll till godo!

Upp igen...

2014Posted by Carro Wed, October 22, 2014 22:45:26

Lathet

Svårt att ta tag i om man hamnat i lathetsträsket. Det är ju så bekvämt...

Jag är rätt lat, tror vi människor är de överlag av naturen. Bekväma lixom.

Jag är oftast lat när jag har jobbat natt, både mellan nattpassen och dagen efter. Kroppen hänger ju inte med i svängarna, den får ju ingen optimal förberedelse för de är svårt att sova någe på dan innan första natten och så dygnar man ist.

Det är ju tyvärr inge sovande natt på mitt jobb ;)

Så igår va de bara lite städning hemma och i stallet som jag tog tag i.

Idag när ja vakna på eftermiddagen så blev de stallsysslor, Kamma-träning, bakning och lite datajobb. Lite redigering av filmer från helgens kurs (så nyttigt att få se sig själv när man rider) och så lite hemsidejobb.

Kamma-träningen blev uppsittningsträning, vilket ju än så länge bara innefattar att kliva upp i stigbygeln och stå eller lägga mig på mage över sadeln.

Han va lite stirrig först, han hade väl i bakhuvudet "stressen" från i lördags. Men jag gick igenom några övningar som vi kör så lugna han ner sig å så va de som vanligt igen.

Imorn är de corallträning igen. Miten ska få nya skor också så hoppas få hjälp av J så jag slår två flugor i en smäll :)

De är grymt att ha hjälp, allt är så mycke roligare med sällskap.

När Kamma börja stressa idag så tänkte jag "aldrig mer en unghäst".

Klart jag tvivlar på mig själv nu när detta har gett så många bakslag.

Att de hästar ja ridit in tidigare kanske bara var tur... Att det är mitt fel, att det är jag som gjort så han blivit såhär... Ja man lägger rätt mycke på sina egna axlar när väl de negativa kommer igång.

Bara att ta djupa andetag, rannsaka sig själv vad man gjort och inte gjort å så gå vidare. Iaf tills nästa gång man tänker tanken igen...  • Comments(2)//hastarna.stallcrescam.se/#post943