Hästarnas liv

Hästarnas liv

Hästarnas vilda liv

Allt och lite till om hästarna på Stall Crescam.

Lovar ingen daglig uppdatering men så gott som...håll till godo!

#densomväntarpånågotgott...

2014Posted by Carro Tue, November 11, 2014 12:01:52

Det är jobbigt att vänta på något, spelar egentligen ingen roll vad det är.

Kan vara en speciell händelsen, en viss träning eller att man ska titta på en potentiell häst, kanske ett veterinärbesök...
Just nu är väl min väntan ett i-landsproblem. Att vänta på den rätta hästen.

Jag tycker det är jobbigt, inte själva letandet för de är kul men sen, att ta det där steget, titta, provrida, känna efter, är de rätt häst för min satsning, är de rätt häst för mig, går ja efter hjärtat eller hjärnan?
Ja googlar på de hästar ja är intresserad av, allt som finns på internet går ju att hitta. Och väldigt lätt oftast för en sån som mig som är van surfare ;)
Trådar på forum, blogginlägg, foton, filmer, resultat, artiklar.
Stammen fördjupar ja mig i, vill verkligen hitta den där pärlan.

Som köpare är jag kanske för petig? Men de beror på alla motgångar ja haft. Ja köper inte en häst som redan visar en avvikande rörelse vid besiktning. Jag väntar hellre och köper den där hästen som inte har något avvikande. Självklart kan de bli någe efterhand ändå men då har ja iaf börjat med ett blankt papper! De får ta den extra tiden och de extra pengarna helt enkelt.

När ja ser en hästannons ja är intresserad av vill jag kunna få foton på hästen uppställd. Ja vill kunna se båda sidor, fram och bakifrån. Och film när den rör sig, gärna både med och utan ryttare i samtliga gångarter.
För då ser man om de är värt att åka och titta på.
Det här är också det jag själv har gjort för de som varit intresserade av någon av de hästar jag har haft på annons genom åren.
Tycker inte det är för mycket begärt.

Gulliga hagbilder eller en häst i täcke säger inget mer än att ägaren kanske vill gömma något (eller helt enkelt tar första bästa bild på telefonen/datorn).

  • Comments(0)//hastarna.stallcrescam.se/#post958