Hästarnas liv

Hästarnas liv

Hästarnas vilda liv

Allt och lite till om hästarna på Stall Crescam.

Lovar ingen daglig uppdatering men så gott som...håll till godo!

#knäiledurledochettjädraärr

2014Posted by Carro Thu, November 13, 2014 16:26:11

1 år sedan knät opererades, 2,5 år sedan skadan skedde, 1/2 år kvar innan sista bedömningen på knät görs då de bedömer att då lär de vara så resten av livet.

Bra eller dålig? Ja knät är ju inte bra. Det går inte ut led längre, finns ingen vätska bakom eller runt knät längre och jag har fått tillbaka lite muskler. Så det är väl positivt men de gör fortfarande ont. De går inte att böja ihop helt, de gör ont att rida, att jobba, att träna, att gå... Ja typ jämt.

De går att leva med men de är inte som förut och tyvärr har jag väl accepterat att de kommer inte bli som förut heller.
De kommer inte få hindra mig i det jag vill göra men ja kommer få sota för de varje gång ja väljer att göra något, vad som helst egentligen.

Men ja kan inte klaga för de finns folk som har de värre än mig!

Ja tränar på, både sjukgymnastik och vanlig träning. Har börja med lite lätt kondition igen också. Kör på cykel, det är lättare för knät än löpning. Men gud så tråkigt det är att cykla! Blir galen efter 5 minuter...haha
Lite lättare att cykla ute iaf.

Har haft ett uppehåll med träning pga lite förkylning dom varken vill bryta ut men heller inte lämna kroppen. Men nu känns de som ja är igång igen. Ogillar uppehåll men man ska inte träna när man är sjuk, de skadar mer än man tror.
Sen är de ju träning som bryter ner och vila bygger upp så!

Varit iväg på konferens 2 dar så därför de varit tyst här.
Så nu blir de hem å köra lite uppsittningsträning med Kamma!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Carro Fri, November 14, 2014 09:16:44

Skadade mig i utbildning på jobbet. Fick operera knät, flytta knäskålen 1 cm inåt och 1 cm nedåt. Man måste ju ge de tid, det tråkigaste av allt ;)
Jag hade tur med en fantastisk sjukgymnast som ja fortfarande kör med emellanåt.

Posted by Sara Thu, November 13, 2014 22:23:34

Vad hände med knät? Själv har jag precis fått av gipset efter att ha brutit fotleden för andra gången. Vet att det kommer blir riktigt tungt att komma igen nu då foten inte va bra efter första benbrottet. Det gör ont att gå, springa är inte att tänka på och det vete fasen om det kommer gå att ha foten i rätt vinkel i stigbygeln men när man gör nåt man tycker om brukar man kunna bita ihop ändå till en viss gräns! Lycka till och hoppas det löser sig får din del med knä och så småningom kanske en ny pärla i stallet! ☺